×
Oletko jo jäsen?
Unohditko salasanasi?

Tiedätkö miltä tuntuu, kun naidaan yhdessä?

Onko sinulle käynyt niin, ettet muistakaan miltä tuntuu kun naidaan yhdessä, kun et ole saanut seksiä niin pitkään aikaan? Nyt asia on korjattava: ei enää puutetta! On paras, että mahdollisimman pian saat kokea, miten naidaan mitä erilaisimmissa asennoissa ja paikoissa. On lähetyssaarnaajaa ja koira-asentoa, ja mahdollista on sekin, että naidaan takaapäin. Tämänkin tempun voit tehdä paitsi sängyssä, myös vaikka saunassa tai ulkosalla, missä sattuu haluttamaan. Pääasia on silti taltuttaa piinaavaa seksinhimo, jota olet joutunut potemaan. Nyt löydät seksikkään kumppanin, jonka kanssa voit todella ottaa itsestäsi kaikki mehut irti. Voit keskittyä täysillä vain nautintoon ja sen antamiseen toiselle. Se, että naidaan yhdessä voittaa mennen tullen oman käden. Runkkaaminen ja pornovideot on niin nähty, että nyt tarvitaan oikeaa kumppania tositoimiin! Kun naidaan yhdessä kumppanin kanssa, jo esileikki on kokemisen arvoinen, ja siitähän se paneminen vasta alkaakin. Olit sitten alla tai päällä, niin laukeaminen on taattu, ja sekin tuntuu ihan toisenlaiselta, kun naidaan yhdessä! Tunnet kosketuksen ja hivelyn kahta vahvemmin, kun asialla on kuuma partneri, joka kuin pantteri johdattaa sinut seksin saloihin tavalla, jota et osannut kuvitellakaan!

Naidaan yhdessä kuuman naisen kanssa jo tänään!

Jos toiveesi on naida kuuman naisen kanssa, niin miksi odottelisit kun kerran voit saada pesää vaikka samana iltana! Ehdottaisin kaikille, että naidaan yhdessä, niin maailma on parempi paikka. Sägyssäsi naidaan naapurintyttöä vaikkapa tiistaina, ja sitten naidaan vanhaa naista keskiviikkona. Olet katkeamattomassa panoputkessa, joka on tuhat kertaa parempi vaihtoehto kuin selibaatti! Puutteessa ei ole kenenkään hyvä olla, parempi on , että naidaan yhdessä niin paljon kuin sielu sietää! Ja kyllähän sitä sietääkin, kun tarjolla on niin seksikästä seuraa. Muodokkaat mimmit haluavat, että laittelet heitä kaikkia vuorollaan, tai vaikka samaan aikaan. Hauskempaahan se kimppakiva on, kun naidaan yhdessä vaikka kolmenkin ihmisen voimin! Ellet ole aikaisemmin koittanut kolmen kimppaa, niin sinulla on mitä parhain tilaisuus tehdä se vaikka heti tänä iltana. Valitsetko seuraksesi mieluummin pariskunnan vai kaksi likkaa, jotka ovat hekin jo märkänä? Valitsit kumman tahansa, on verrattoman mukavaa, kun naidaan yhdessä, ja vielä lauetaan kaikki samaan aikaan. Eiköhän otetan jo housut pois!

Naidaan yhdessä uudestaan ja uudestaan...

Onhan se mukavaa kun kerran onnistaa, ja onnistuu pokaamaan itselleen seuraa. Mutta emmekö kaikki olekin yhtä mieltä siitä, että vielä parempi on, jos sitä seksiä saa säännöllisesti? Kyllähän sitä toivoisi, että naidaan yhdessä vielä toistekin, jos kerran oli hyvä pano. Jos petiseuralla on kätevät kädet ja suuri suu, niin sitä ei kannata heittää hukkaan, vaan ehdottaa hänelle, että naidaan yhdessä vielä monta kertaa, ja annetaan toisillemme yhä uusia orgasmeja. Se voi tapahtua meillä tai teillä, sängyssä tai vaikka suihkussa. Oltiin missä tahansa, niin silloin kun naidaan yhdessä, on paikat kosteita ja kuumia kiimasta. Kun tuntee toisen, hänet voi tehdä melkein hulluksi himosta. Jos kumppanin kanssa hommat natsaa, niin ei muuta kuin uusintakierrokselle! Oikeastaan kannattaa ottaa saman tien toinen akti siihen perään, kun naisellakin on paikat vielä märkänä. Kun naidaan yhdessä, niin tehdään se sitten kunnolla, eikä tyydytä mihinkään pikapanoon! Nautiskeluun kun käyttää kunnolla aikaa, niin se on kuin laittaisi rahaa pankkiin: kyllä kannattaa!

Katso hänen kuvansa

ystäviä

Love4me (23)

HyvaPylly (19)

Imukykyinen (28)

Suklaaunelma (29)

TiikeriNinja (24)

kuuma_enkeli69 (23)

Oletko jo jäsen?